Τμήμα Γεωλογίας
  • Αρχική
  • Ενημέρωση
  • Θεσμός "Ακροατή Πανεπιστημιακών Μαθημάτων" για το Ακαδ. Έτος 2023-2024

Επί Πτυχίω Φοιτητές: Παράταση Δηλώσεων Μαθημάτων Χειμερινού Εξαμήνου και Δικαίωμα Δήλωσης Πτυχιακής

Η Γενική Συνέλευση του Τμήματος την 15/11/2023 αποφάσισε την παράταση των Δηλώσεων μαθημάτων και δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους επί πτυχίω φοιτητές ανεξαρτήτως έτους εισαγωγής να δηλώσουν Πτυχιακή εργασία με την προϋπόθεση μετά και την εξεταστική Σεπτεμβρίου του 5ου έτους να συμπληρώνουν 120 ECTS.  Οι Δηλώσεις θα πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά στην διεύθυνση https://progress.upatras.gr από 20/11/2023 έως 30/11/2023.

Οι επί πτυχίω φοιτητές του 6ου έτους θα έχουν τη δυνατότητα να δηλώσουν 3 επιπλέον μαθήματα επιλογής σε περίπτωση που δεν κατάφεραν να συγκεντρώσουν 120 ECTS και δεν δικαιούνται Πτυχιακή.

 

Προσοχή:

  • Οι φοιτητές μπορούν να κάνουν δήλωση μαθημάτων μόνο εφόσον έχουν πραγματοποιήσει πρώτα την εγγραφή τους.
  • Οι φοιτητές δηλώνουν τα μαθήματα του εξαμήνου στο οποίο φοιτούν σύμφωνα με τουςκανόνες δήλωσης του Προγράμματος Σπουδών ακαδ. έτους 2023-2024 καθώς και όλα τα οφειλόμενα μαθήματα χειμερινού εξαμήνου από άλλα έτη.
  • Όσοι φοιτητές δεν δηλώσουν μαθήματα δεν μπορούν να συμμετάσχουν στην εξεταστική περίοδο Ιανουαρίου - Φεβρουαρίου ακαδ. έτους 2023-2024 και επίσης αν ξεχάσουν να δηλώσουν κάποιο μάθημα δεν θα μπορέσουν να συμμετέχουν στην εξέταση του συγκεκριμένου μαθήματος. 

Πέραν αυτής της ημερομηνίας το ηλεκτρονικό σύστημα θα κλείσει και δεν θα μπορείτε να δηλώσετε.

 

 

Προσοχή !!!!:       Μετά την αποθήκευση δήλωσης να πραγματοποιείτε έλεγχο από το progress.upatras.gr στην επιλογή «ακαδημαϊκό έργο» για το αν παρουσιάζονται σωστά στο τρέχον ακαδ. έτος τα μαθήματα που δηλώσατε. Σε περίπτωση που δεν εμφανίζονται προσπαθείτε πάλι για δήλωση και αν συνεχίζει το πρόβλημα, επικοινωνείτε με την Γραμματεία του Τμήματος μέσα στις ημερομηνίες δήλωσης που έχουν ανακοινωθεί.

 

Γραμματεία Τμήματος Γεωλογίας

Ετικέτες: Ανακοινώσεις